Vander Weide Van Bragt

Vander Weide Van Bragt

Vander Weide Van Bragt B.V. is een ingenieursbureau dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, berekenen en detailleren van beton-, staal- en houtconstructies en overige statische en/of dynamisch belaste onderdelen van een bouwwerk.

Door de projectmatige aanpak en werkwijze leveren wij een economisch verantwoord advies en ontwerp. Zo ontwerpen, berekenen en detailleren wij constructies voor alle woningbouw en utiliteitswerken.

Ook geven wij adviezen voor renovaties, monumenten en bouwschades. Wij streven er naar om onszelf als adviseur terug te verdienen door een toegevoegde waarde te zijn. Dit door planmatig en rekening houdend met alle ontwerpdisciplines mee te denken en te werken voor onze opdrachtgevers.

Binnen ons bureau maken we gebruik van:

BIM (Building Information Modelling) een digitale representatie van alle fysieke en functionele kenmerken van een gebouw. Een BIM-model is een gedeelde kennisbron of bestand met informatie over het gebouw dat dient als een betrouwbare basis voor het nemen van besluiten tijdens de gehele levenscyclus van het gebouw.

Moderne software zoals; Tekla, Revit, AutoCad, AxisVM, Technosoft, Scia en RSligR.