Over SKS Group

SKS Group

SKS Group B.V., met als eigenaar dhr. S. Khebreh, heeft in 2015 WSM Engineering B.V. gevestigd in Heythuysen en in 2017 Vander Weide van Bragt B.V. gevestigd in Eindhoven en Venlo overgenomen. Beide BV’s zijn ingenieursbureaus voor bouwconstructies.

Door deze overnames is SKS Group B.V. uitgegroeid tot een solide onderneming die een brede kennis in huis heeft met betrekking tot het ontwerpen, berekenen en detailleren van de bouwkundige constructies voor alle woningbouw en utiliteitswerken, van klein tot groot, in Nederland en in het buitenland. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in de technische uitwerking van systeemvloeren en prefab.

Ons team bestaat uit hoog gekwalificeerde medewerkers met een ruime mate van praktijkervaring in de meest uiteenlopende projecten.

Siamak Khebreh

Siamak Khebreh, eigenaar/directeur van SKS Group B.V., geboren in Teheran-Iran op 2 juni 1980.

Historie:
Met mijn diploma Civil Engineer Bachelor op zak ben ik in 2005 voor verdere studie en werk als immigrant naar Nederland gekomen. Nadat ik de Nederlandse taal een beetje onder de knie had, heb ik in 2006 gesolliciteerd en ben ik aangenomen bij WSM Engineering B.V. voor de functie van tekenaar constructeur.

In 2011 ben ik de opleiding HBO Bachelor Bedrijfskunde gaan volgen. Dit heeft geleid tot de functie van Business Development Manager bij WSM Engineering. In 2015 heb ik WSM Engineering B.V. in zijn geheel overgenomen. Om het team verder uit te breiden en het bedrijf sterker in de markt te zetten heb ik in 2017 Vander Weide Van Bragt B.V. ingenieursbureau voor bouwconstructies overgenomen.

Toekomstvisie:
Het bevalt me prima in Nederland en ik blijf nog steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen, ontwikkelingen en uitbreiding van de SKS Group.

Binnen ons bureau maken we gebruik van:

BIM (Building Information Modelling) een digitale representatie van alle fysieke en functionele kenmerken van een gebouw. Een BIM-model is een gedeelde kennisbron of bestand met informatie over het gebouw dat dient als een betrouwbare basis voor het nemen van besluiten tijdens de gehele levenscyclus van het gebouw.

Moderne software zoals; Tekla, Revit, AutoCad, AxisVM, Technosoft, Scia en RSligR.

Erkend leerbedrijf:

           

Trotse sponsor van: