WSM Engineering

WSM Engineering

Als modern, bouwtechnisch ingenieursbureau heeft WSM Engineering zich toegelegd op het adviseren in beton-, hout-, staal- en steenconstructies. Met name op het gebied van complexe draagconstructies en funderingen geniet WSM Engineering een uitstekende reputatie in binnen- en buitenland.

Dit in combinatie met een afdeling die is gespecialiseerd in de bouwtechnische uitwerking van systeemvloeren (met name breedplaat), holle wanden, balkbodems en massieve prefab. Verder beschikt WSM Engineering over de gespecialiseerde know-how die voorschade-expertises, geotechnische- en bouwfysische vraagstukken onontbeerlijk is.

WSM Engineering biedt u een totaaloplossing die uniek is in Nederland en daarbuiten. Een bureau dat zich dienstbaar opstelt en dat door zijn kennis een grotere creatieve vrijheid van ontwerp mogelijk maakt. De emotionele en de rationele vorm. WSM Engineering brengt ze bij elkaar.

Binnen ons bureau maken we gebruik van:

BIM (Building Information Modelling) een digitale representatie van alle fysieke en functionele kenmerken van een gebouw. Een BIM-model is een gedeelde kennisbron of bestand met informatie over het gebouw dat dient als een betrouwbare basis voor het nemen van besluiten tijdens de gehele levenscyclus van het gebouw.

Moderne software zoals; Tekla, Revit, AutoCad, AxisVM, Technosoft, Scia en RSligR.